Ονειρικό γλυκάκι: Λαχταριστός κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα – Έτοιμος στο πι και φι

by Newsroom i-diakopes.gr
Ονειρικό γλυκάκι: Λαχταριστός κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα – Έτοιμος στο πι και φι

Ονειρικό γλυκάκι: Η κλασική συνταγή στην πιο γρήγορη και νόστιμη εκδοχή της

Δεν υπάρχει πιο νόστιμο, πανεύκολο και οικονομικό γλυκάκι από αυτό τον κορμό. Υπάρχουν πολλές εκδοχές για τον κλασικό κορμό σοκολάτας ωστόσο αυτή η εκδοχή είναι η πιο γρήγορη και θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό για την επόμενη μπουκιά.

Υλικά συνταγής

– 1 ζαχαρούχο γάλα
– 600 γραμμάρια νερό
– 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
– 8 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
– 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
– 250 γραμμάρια βούτυρο
– 1 πακέτο Πτι – Μπερ

Ονειρικό γλυκάκι: Λαχταριστός κορμός σοκολάτας με ζαχαρούχο γάλα – Έτοιμος στο πι και φι

Η συνταγή για ενα ονειρικό γλυκάκι με κορμό σοκολάτας

Εκτέλεση συνταγής

– Αρχικά, πρέπει να βρείτε, το μαγειρικό σκεύος, που θα χρησιμοποιήσετε. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προτείνεται μια μεγάλη κατσαρόλα.
– Στη συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα, που επιλέξαμε ως μαγειρικό σκεύος, όλα τα υλικά μας. Προσοχή! Πρέπει να βάλετε όλα τα υλικά σας, εκτός από τα μπισκότα.
– Προσπαθούμε να ανακατέψουμε το περιεχόμενο από την κατσαρόλα έως ότου πήξει, η κρέμα. Η διαδικασία πραγματοποιείται, με την κατσαρόλα, να βρίσκεται στη φωτιά.
– Ακολούθως, βγάζουμε την κατσαρόλα μας από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα σε αυτή, τα σπασμένα Πτι – Μπερ.
– Στο τέλος της διαδικασίας θα πρέπει να επιλέξουμε, μεταξύ δύο σκευών. Πρέπει, είτε να διαλέξουμε μια φόρμα, είτε ένα μικρό ταψί.
– Τοποθετούμε το μείγμα από την κατσαρόλα στο μαγειρικό σκεύος, που επιλέξαμε.
– Βάζουμε το γλυκό μας για να παγώσει.
– Όταν παγώσει, αρκεί να το κόψουμε και να το σερβίρουμε.

Προτεινόμενα