0
Σπιτικό παγωτό: Έτοιμο σε χρόνο μηδέν
Πάντα το σπιτικό παγωτό είναι καλύτερο από τα έτοιμα που είναι γεμάτα συντηρητικά. Τι πιο ωραίο από το να φτιάξουμε ένα παγωτάκι σε χρόνο μηδέν και να το έχουμε στον καταψύκτη για τις δύσκολες ώρες της λιγούρας; Γι’ αυτό σας έχουμε την πιο εύκολη συνταγή για ένα λαχταριστό παγωτό.
Υλικά
- 1 λίτρο κρέμα γάλακτος με φυτικά λιπαρά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 150 gr γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
Η είδηση της ημέρας
Σπιτικό παγωτό: Η εκτέλεση
- Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τη χτυπάμε για 1′ μέχρι να φύγουν οι πολλές φουσκάλες.
- Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ζαχάρουχο γάλα με τις βανίλιες και χτυπάω για άλλο 1′.
- Τέλος, ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα και αφήνουμε το μείγμα για 2 ώρες στην κατάψυξη. Σερβίρουμε με σιρόπι της αρεσκείας μας ή γλυκό του κουταλιού!
Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση.