Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι με φέτα και δυόσμο: Με λίγα υλικά και έτοιμοι σε λίγα λεπτά

Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Πανεύκολη και γευστική συνταγή για όλους

Πατατοκεφτέδες στο τηγάνι: Ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό με πατάτες που θα λατρέψουν παιδιά και μεγάλοι! Αυτούς τους πατατοκεφτέδες μπορείτε να τους φτιάξετε σαν σνακ για όλη την οικογένεια ή σαν συνοδευτικό σε επίσημα τραπέζια!

Υλικά συνταγής πατατοκεφτέδων στο τηγάνι

  1. Πατατες 10 μικρές
  2. Κρεμμυδι 1 τριμμένο
  3. Κεφαλοτύρι λίγο
  4. Φέτα κατά προτίμηση
  5. Αυγα 1
  6. Αλατι κατά προτίμηση
  7. Πιπέρι κατά προτίμηση
  8. Δυοσμος μπόλικο
  9. Αλευρι για το αλεύρωμα

Εκτέλεση συνταγής πατατοκεφτέδων στο τηγάνι

Πλένω τις πατάτες και τις βράζω ολόκληρες

Τις βάζω στο ψυγείο να παγώσουν για 1 βράδυ

Σε μια λεκάνη τρίβω το κρεμμύδι

Βάζω λίγο κεφαλοτύρι, την φέτα , το αυγό , το αλάτι , το πιπέρι και πολύ δυόσμο

Ρίχνω μέσα την πατάτα τριμμένη και αυτή και τα ανακατεύω όλα μαζί

Τα κάνω μικρές μπουκίτσες, τα αλευρώνω και τα τηγανίζω

Related posts

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Τι θα συμβεί αν πιούμε ελαιόλαδο με άδειο στομάχι το πρωί και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα