Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μοσχαρίσια κοιλιά.
- Μοσχαρίσιο πόδι.
- Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.
- Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.
- Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .
- Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.
- Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.
Η Συνταγή είναι από Andrea Thano – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Πηγή: xrysessyntages.gr