Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Με Braun σως, μπρόκολο και τηγανητές πατάτες

Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Ότι καλύτερο αν σας πιέζει ο χρόνος αυτή η συνταγή

 Σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι: Σνίτσελ κοτόπουλο με μπρόκολο, τηγανητές πατάτες και Braun σως. Ένα πολύ γευστικό και μαλακό σνίτσελ με μια υπεροχή πεντανόστιμη σάλτσα που θα αγαπήσετε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά .

Πρέπει να το δοκιμάσετε.

Υλικά συνταγής σνίτσελ κοτόπουλου στο τηγάνι

  • Κοτόπουλο 3 φιλέτα (κομμένο σε λεπτές φέτες)
  • Αυγα 1
  • Φρυγανιά 1 κούπα
  • Αλευρι 3 κ.σ
  • Αλατι
  • Ρίγανη
  • Βουτυρο 2 κ.σ
  • Αλευρι 2 κ.σ
  • Κύβοι Λαχανικών 2 λιωμένα σε ζεστό νερό σε μια κούπα του καφέ
  • Κρεμα Γαλακτος 5 κ.σ
  • Σάλτσα Σόγιας 1.5 κ.γ
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής σνίτσελ κοτόπουλου στο τηγάνι

Πανάρουμε και τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά.

Λιώνουμε το βούτυρο προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε γρήγορα, προσθέτουμε το ζωμό και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε μέχρι να πήξει 5 λεπτά περίπου.

Το μπρόκολο είναι κατεψυγμένο το βράζουμε για 5 λεπτά.

Καλή επιτυχία!

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα