Γλυκό με γκοφρέτες: Μια εύκολη συνταγή για γλυκό
Γλυκό με γκοφρέτες: Συστατικά
300 ml γάλα
300 γρ ζάχαρη
100 γρ σοκολάτα
250 γρ μαργαρίνη
300 γρ μπισκότα με γέμιση ζελέ
500 γρ πτι μπερ
500 γρ γκοφρέτες
Οδηγίες γλυκού με γκοφρέτες
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα, την ζάχαρη, την σοκολάτα και την μαργαρίνη να λιώσουν.
Όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε τον πάτο μίας φόρμας 28×20 εκατοστών με γκοφρέτες και από πάνω τους απλώνουμε το μισό μείγμα σοκολάτας.
Η είδηση της ημέρας
Στρώνουμε τα γεμιστά μπισκότα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας.
Τέλος απλώνουμε γκοφρέτες και το αφήνουμε στο ψυγείο γα τουλάχιστον 4 ώρες.
Tip: Για να έχουν τα κομμάτια την εμφάνιση που πρέπει τα σημαδεύουμε με οδοντογλυφίδες, ώστε όταν τα κόβουμε να κόβουμε και το μπισκότο στην μέση.