Σπιτική πίτσα σπέσιαλ: Μοναδική συνταγή με αυγά τηγανιτά

Σπιτική πίτσα: Για να ξετρελάνετε τους φίλους σας

Σπιτική πίτσα: Το απόλυτο βραδινό κολατσιό για όλη την οικογένεια!

Σπιτική πίτσα σπέσιαλ με αφράτη ζύμη,  αυγά μάτια και φρέσκια ντομάτα. Συνταγή για λαχταριστή πίτσα από τα χεράκια σας που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια! Μπορείτε να τη φτιάχνετε σε πάρτι ή σε βραδιές με φίλους στο σπίτι!

Υλικά συνταγής σπιτικής πίτσας

  1. Νερό 350 ml σε θερμοκρασία δωματίου
  2. Ξερή Μαγιά 9 γρ.
  3. Ζαχαρη 1 πρέζα
  4. Αλευρι 500 γρ. σκληρό
  5. Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100 γρ.
  6. Αλατι 10 γρ.
  7. Ελαιολαδο 1 κ.γ.
  • Γκούντα τριμμένο κατά προτίμηση
  • Μοτσαρελα τριμμένη κατά προτίμηση
  • Σάλτσα Ντομάτας κατά προτίμηση
  • Μπεικον κατά προτίμηση
  • Γαλοπουλα καπνιστή κατά προτίμηση
  • Πιπεριά κόκκινη κατά προτίμηση
  • Αυγα 2-3 σε κάθε pizza
  • Ρίγανη κατά προτίμηση

Εκτέλεση συνταγής σπιτικής πίτσας

Στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα χειρός για να ενεργοποιηθεί η μαγιά.

Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αλεύρια και το αλάτι.

Χτυπάμε στο μίξερ με τον γάντζο για 5-8 λεπτά, μέχρι να ξεκολλάει το ζυμάρι μας.

Αφαιρούμε από τον κάδο και μεταφέρουμε σε ένα άλλο μπολ που έχουμε βάλει 1 κ.γ. λάδι.

Καλύπτουμε με μεμβράνη ή πετσέτα και αφήνουμε στην άκρη για 1 με 1 ½ ώρα, μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της ζύμης μας.

Όταν είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε τον πάγκο εργασίας μας με αλεύρι και βάζουμε πάνω το ζυμάρι μας.

 Ανοίγουμε σε 2 κομμάτια για να βγάλουμε 2 πίτσες.

Τέλος απλώνουμε την σάλτσα ντομάτας πάνω στην ζύμη και τοποθετούμε και τα υπόλοιπα υλικά.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα