0
Λεοπάρ κέικ: Τα υλικά και η εκτέλεση μιας μοναδικής συνταγής
Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική. Πρόκειται για μία συνταγή άκρως εντυπωσιακή και εξαιρετικά γευστική.
Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.
Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.
Η είδηση της ημέρας