Τα 14 χρήσιμα γαστρονομικά κόλπα: Είναι οικονομικά, θα σας γλυτώσουν χρόνο και θα ενισχύσουν τις ικανότητες σας

Κόλπα μαγειρέματος: 14 συνήθειες που θα λατρέψετε

Στο παρακάτω άρθρο συγκεντρώσαμε τα 14 πιο πιο χρήσιμα γαστρονομικά κόλπα που θα σώσουν τον χρόνο και τα νεύρα σας και θα ενισχύσουν τις ικανότητές σας.

Ποια είναι τα κόλπα του μαγειρέματος

Μπόνους: Για να βουτήξετε ένα ολόκληρο μπισκότο στο γάλα χωρίς να λερώσετε τα δάχτυλα σας, χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι.

Κόψτε την μπριζόλα κατά μήκος των ινών της. Έτσι, δεν θα διαλυθεί και οι φέτες θα έχουν τέλειο σχήμα.

Για να ξανά ζεστάνετε την πίτσα σαν να ψήθηκε μόλις, ψεκάστε την με νερό πριν την τοποθετήσετε στο φούρνο.

Κόλπα μαγειρέματος: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Για να μαγειρέψετε το τέλειο μπέικον, το βάζετε πάνω σε ένα αλουμινόχαρτο. Ζεσταίνετε το φούρνο στους 204 ° C  και ψήνετε για 12 λεπτά.

Είναι καλύτερα να αποθηκεύετε τα χορταρικά τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο – θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο.

Πόση ώρα χρειάζεται για να βράσετε ένα αυγό;

Μια τούρτα δεν θα πέσει, αν βάλετε φέτες ψωμιού και τις στερεώσετε με οδοντογλυφίδες στα σημεία που την κόψατε.

Για να ελέγξετε αν ένα αυγό είναι φρέσκο, δώστε προσοχή στο δαχτυλίδι γύρω από τον κρόκο.

Για να ψήσετε ένα λουκάνικο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, κάντε του μικρές χαρακιές.

Η συνέχεια των κόλπων μαγειρέματος

Όσο πιο λεπτή η φλούδα του λεμονιού, τόσο πιο ξινό είναι.

Για να αποφύγετε να σας γλιστρήσει το μαχαίρι, τοποθετήστε μερικά λαστιχάκια στη λαβή.

Καθορίστε το μέγεθος της μερίδας με το χέρι σας.

Βάλτε έναν ψεκαστήρα μέσα σε ένα λεμόνι για να φτιάξετε ένα σπρέι λεμονιού.

Για να κόψετε ένα τέλειο κομμάτι κέικ, βάλτε το μαχαίρι κάτω από το ζεστό νερό. Αυτό θα εμποδίσει το κέικ να κολλήσει στη λεπίδα.

Εάν πρόκειται να ψήσετε μπιφτέκια για μπέργκερ, κάνετε μια λακούβα στο κέντρο. Αυτό θα μειώσει το χρόνο μαγειρέματος.

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων