Τα τέλεια αυγά: Το μυστικό για να πετύχετε απίθανο κρόκο στα τηγανητά αυγά

Τα τέλεια αυγά: Το μυστικό για να πετύχετε απίθανο κρόκο στα τηγανητά αυγά

Τηγανητά αυγά: Το κόλπο για να πετύχετε τον τέλειο κρόκο

Ένα από τα πιο συνηθισμένα και αγαπημένα φαγητά είναι τα τηγανητά αυγά. Πρακτικά, πρόκειται για την πιο απλή συνταγή μαγειρικής, αλλά για να τα πετύχεις χρειάζεται μαεστρία.

Όπως σε όλα τα πιάτα, σημασία έχει η γεύση αλλά και το οπτικό αποτέλεσμα μετράει.

Εν προκειμένω στα αυγά, μερικές φορές δεν μπορεί να επιτευχθεί ο τέλειος κρόκος – μπορεί να γίνει λευκός ή να σπάσει καθώς είναι μελάτος.

Τα τέλεια αυγά: Το μυστικό για να πετύχετε απίθανο κρόκο στα τηγανητά αυγά

Ποιο είναι το μυστικό για τον τέλειο κρόκο στα τηγανητά αυγά

Τα τηγανητά αυγά που ετοιμάζουν οι πιο έμπειροι σεφ φαίνονται άψογα και με μερικά απλά βήματα μπορείτε να το πετύχετε κι εσείς:

  • Ζεσταίνουμε το τηγάνι και λιώνουμε βούτυρο. Τα αυγά τηγανισμένα σε βούτυρο είναι τα πιο νόστιμα.
  • Ρίχνουμε ένα αυγό στο τηγάνι.
  • Τα αυγά δεν πρέπει να αλατίζονται κατά το τηγάνισμα, γιατί ο κρόκος θα «θολώσει».
  • Καλύτερα να το αλατίσουμε όταν τηγανιστούν τα αυγά. Το ίδιο ισχύει για τα μπαχαρικά και τα λαχανικά.
  • Τα αυγά είναι καλύτερα να τηγανίζονται σε χαμηλή φωτιά και έτσι δεν θα είναι μόνο νόστιμα, αλλά θα συνοδεύονται και από ένα ωραίο οπτικό αποτέλεσμα.

Έτσι είναι χωρίς ρετούς το σώμα της Αγγελικής Νικολούλη στα 60, οι φώτο που κυκλοφορούν και «κλείνουν στόματα»

Ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή πασίγνωστου ηθοποιού, σέρνοντάς την για μέτρα επί της λεωφόρου Συγγρού

Έκτακτο: Μεγάλος σεισμός τώρα ταρακουνάει την Ελλάδα

Πάμφθnνα είδη σπıτιού, εξαıρετική ποıότnτα: Η Ελληνıκή εταιρiα που απεıλεi τα ΙΚΕΑ, έχει 600 παραγγελiες τη μέρα

Παναγιώτης Ραφαήλ: O μικρός “ήρωας”, έκλεισε τα 6, σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά»

Προτεινόμενα