Τηγανίτες με γιαούρτι στο τσακ μπαμ : Το πιο γρήγορο γλυκό που φτιάξατε ποτέ

Τηγανίτες με γιαούρτι: Συνταγή για το πιο γρήγορο γλυκό

Τηγανίτες με γιαούρτι: Οι τηγανίτες είναι ένα αγαπημένο γλύκισμα μικρών και μεγάλων. Μπορούν να φαγωθούν είτε σκέτες είτε με μαρμελάδα, πραλίνα ή μέλι! Είναι ελαφριές και μπορείς μόνο με 1-2 τηγανίτες να καταπολεμήσεις την λιγούρα ολόκληρης ημέρας!

Επίσης, αν χρησιμοποιήσεις τα σωστά υλικά, οι τηγανίτες μπορούν να γίνουν ένα πολύ υγιεινό πρωινό για όλη την οικογένεια. Αν θέλεις λοιπόν να ξεφύγεις από τα δημητριακά και τις φρυγανιές, μπορείς αύριο το πρωί να ετοιμάσεις τηγανίτες.

Τώρα που αρχίζουν τα σχολεία, μπορείς να ετοιμάσεις την παρακάτω συνταγή για τηγανίτες, με σκοπό να παίρνει μερικές το παιδί για κολατσιό στο σχολείο!

Το καλό με τις τηγανίτες, είναι ότι είναι αρκετά γλυκές και χωρίς αλείμματα. Οπότε, μπορείς να τις κάνεις ακόμη πιο υγιεινές για το αγγελούδι σου. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξουμε την συνταγή για υπέροχες και γρήγορες τηγανίτες.

Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο εύκολη η παρασκευή τους αλλά και τόσο λίγος ο χρόνος που χρειάζεται για να τις απολαύσεις, που είναι η ιδανική συνταγή για πολυάσχολες μαμάδες ή αρχάριες μαγείρισσες. Λοιπόν, τι περιμένεις;

Εκτέλεση συνταγής τηγανιτών με γιαούρτι

Παίρνουμε ένα μπολ και αναμειγνύουμε τα αυγά, το γιαούρτι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το λάδι. Κοσκινίζουμε στη συνέχεια το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα. Το μείγμα το χτυπάμε με το μίξερ. Η ζύμη μας θέλουμε να είναι απαλή και μαλακή.

Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, την επιφάνεια του τηγανιού. Βάζουμε κουταλιές του μείγματος στο τηγάνι και τις πατάμε λίγο για να φουσκώσουν.

Κάθε φορά βουτάμε το κουτάλι σε λίγο λάδι. Το λάδι το έχουμε βάλει σε ένα ποτήρι στην άκρη για να ξεκολλάει η ζύμη.

Related posts

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ

Mεγάλο λάθος να βάζετε μόνο νερό στο ρύζι όταν το βράζετε – Το μυστικό των ξενοδοχείων