Τηγανίτες με μέλι: Η εκτέλεση της πιο εύκολης συνταγής
Στο παρακάτω άρθρο σας έχουμε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική, γευστική και γλυκιά συνταγή, που θα δημιουργήσει ένα υπέροχο γλυκό. Να είστε σίγουροι, πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Τηγανίτες με μέλι: Τα υλικά και η εκτέλεση της συνταγής
– Δύο φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– Ένα φακελάκι μαγιά
– 100 ml νερό
– Μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
– Μία κουταλιά του γλυκού αλάτι
– Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
– Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα λεκανάκι. Σκοπός δεν είναι άλλος από το να γίνει μια ζύμη αφράτη και ελαστική.
– Αφήνουμε, το λεκανάκι μας, σε ζεστό μέρος για περίπου μισή ώρα (σ.σ. τριάντα λεπτά).
– Ανοίγουμε αρκετά χοντρό φύλλο.
– Κόβουμε με ένα ποτήρι για το μέγεθος.
– Τηγανίζουμε σε λίγο λάδι και τα αφήνουμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας.
– Αυτό ήταν. Η συνταγή μας είναι έτοιμη για κατανάλωση.
– Ιδανικά, μπορούμε να σερβίρουμε με ό,τι θέλουμε μέλι, τυρί ή με άλλα υλικά της προτίμησής μας.