Το φιλέ μινιόν του φτωχού: Το κόλπο για να βγαίνει το κρέας λουκούμι
Σκέφτεστε το κρέας που φάγατε σ’ ένα καλό εστιατόριο και αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να βγαίνει εξίσου νόστιμο και το δικό σας; Σας έχουμε το κόλπο για να βγαίνει το κρέας μαλακό και ζουμερό.
Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα, θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.
Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του.
Φιλέ μινιόν του φτωχού – Το κόλπο που θα απογειώσει το κρέας σας
Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.
Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!