Το μυστικό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου: Η τυρόπιτα του 10λεπτου με γιαούρτι χωρίς φύλλο – Σκέτη μούρλια

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Το μυστικό της για μια τέλεια τυρόπιτα έτοιμη στο 10λεπτο

Αυτή η συνταγή από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για μια τυρόπιτα με γιαούρτι θα σας αφήσει άφωνους. Είναι μια πανεύκολη συνταγή για μια λαχταριστή τυρόπιτα που θα τους ξετρελάνει όλους.

Συνταγή για φανταστική γέμιση για την πιο εύκολη τυρόπιτα. Θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας όταν την φτιάξετε.

Είναι φαγητό που γίνεται πολύ γρήγορα και δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο, φανταστική γέμιση για εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους κάθε στιγμή. Φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε είναι μοναδική

Η συνταγή και το μυστικό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για μια τέλεια τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

  • 3 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ. το καθένα)
  • 6 αυγά μεγάλα
  • 350 γρ. κεφαλογραβιέρα (τριμμένη)
  • 500 φλ. φέτα σε τρίμματα
  • 250 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο λιωμένο (κρύο)
  • 1½ ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • Μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο ή λίγο ξερό

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε πρώτα σε μεγάλο μπολ (ή σε πυρίμαχο σκεύος) τα αυγά πολύ καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός να φουσκώσουν για μερικά λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά, το πιπέρι, το φρέσκο δυόσμο και το βούτυρο.
  • Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα για κέικ.
  • Βουτυρώνουμε ταψί νούμερο 30 ή 32 και αδειάζουμε το μίγμα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 170°C για 45 λεπτά.
  • Και ψήνουμε μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει η επιφάνεια.

Related posts

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Τι θα συμβεί αν πιούμε ελαιόλαδο με άδειο στομάχι το πρωί και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα