Τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη: Φάτε όσο θέλετε αφού έχει ελάχιστες θερμίδες

Εκτέλεση συνταγής τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη

Τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη: Τρίβουμε τα μπισκότα μαζί με την stevia , κανέλα και ρίχνουμε το βούτυρο λιωμένο

Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε φόρμα πιέζοντας με το πίσω μέρος του κουταλιού


Ψήνουμε στους 170 βαθμούς αέρα για 10 λεπτά

Στο κάδο του μιξερ ρίχνουμε την άγλυκη σαντιγί και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα ρίχνοντας κατά διαστήματα το εβαπορέΣυνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε τη stevia και το τυρί κρέμα

Βράζουμε 50 γρ νερό και διαλύουμε μέσα την ζελατίνη ( αν βάλουμε φύλλο πρώτα το μουλιάζουμε σε κρύο νερό για 3 λεπτά , το στύβουμε και το διαλύουμε στο καυτό νερό)

Αφού διαλυθεί η ζελατίνη την ρίχνουμε στο κάδο του μίξερ να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα και σταματάμε την λειτουργία

Όταν η έχει κρυώσει η βάση που ψήσαμε ρίχνουμε στη φόρμα την κρέμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες

Ανακατεύουμε την μαρμελάδα με λίγο ζεστό νερό ( 2 με 3 κ.σ.) και την ρίχνουμε από πάνω

σιζκέικ χωρίς ζάχαρη: Γευστικό και με ελάχιστες θερμίδες

Υλικά συνταγής τσιζκέικ που δεν περιέχει ζάχαρη

Για την βάση

250 γρ μπισκότα ολικής χωρίς ζάχαρη
8 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
120 γρ βούτυρο αγελάδος
1/2 κ.γλ. κανέλα

Για την κρέμα

250 γρ άγλυκη σαντιγί ( στο σιδερένιο κουτί )
170 γρ γάλα εβαπορέ λάιτ
40 γρ steviaParana κρυσταλλική με αναλογία 1:1
220 γρ κρέμα τυρί λάιτ
50 γρ ζεστό νερό
5 γρ ζελατίνη ( φύλλο ή σκόνη)

100 γρ μαρμελάδα με steviaParana “Κόκκινα φρούτα”

Related posts

Μπράβο Άκη Πετρετζίκη: Έφτιαξε γιγαντιαίο γλυκό με την Ελληνική σημαία για την 28η Οκτωβρίου και μας λέει την συνταγή

Αuτό είναι το χειρότερο ελληνικό φαγητό στο κόσμο – Μπήκε στην παγκόσμια 10αδα

Viral ξανά ο Πετρετζίκης, μια ανάσα πριν την 25η Μαρτίου: Έδωσε το απόλυτο κόλπο για να ξαλμυρίσεις τον μπακαλιάρο πιο γρήγορα από κάθε άλλη χρονιά