Τσουρέκια για αρχάριες: Συνταγή για τα πιο αφράτα που φτιάξατε ποτέ

Τσουρέκια για αρχάριες: Εύκολα, γρήγορα και απλά

Τσουρέκια για αρχάριες: Αφράτα και πολύ εύκολα τσουρέκια ιδανικά για αρχάριες. Φτιάχνουμε τσουρέκια χωρίς κόπο για όλη την οικογένεια!

Υλικάς συνταγής τσουρεκιών για αρχάριες

  1. Αυγα 1
  2. Ξερή Μαγιά 3 φακελάκια
  3. Ζαχαρη 200 γρ.
  4. Μαχλέπι 1 φακελάκι
  5. Αλεύρι Για Τσουρέκια 600 γρ.
  6. Βανίλια 2
  7. Γάλα 250 γρ. χλιαρό
  8. Βιτάμ 80 γρ. λιωμένο ζεστό ή βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής τσουρεκιών για αρχάριες

Βάζουμε στο μίξερ πρώτα το αυγό,το γάλα, τις μαγιές,τα μυρωδικά και τέλος το αλεύρι με το βούτυρο και τα χτυπάμε.

Αφήνουμε σε ζεστό μέρος το ζυμάρι να φουσκώσει, περίπου 2 ώρες.

Μετά πλάθουμε, αφήνουμε πάλι να φουσκώσουν καλά, αλείφουμε με αυγό και αμύγδαλο φιλέ εγώ δεν είχα. 

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις στην κάτω σχάρα του φουρνου, για περίπου 20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα