Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο: Έτοιμη σε 45 λεπτά και για τον πιο αρχάριο

Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο: Λαχταριστή πίτα με ξεχωριστή γεύση
Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά

Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο: Υλικά συνταγής για 2-4 άτομα

  1. Φέτα 1 ποτήρι χοντροτριμμένη
  2. Γιαουρτι 2 στραγγιστά
  3. Αυγα 2
  4. Δυοσμος ψιλοκομμένο
  5. Αλατι
  6. Πιπέρι
  7. Αλέυρι Που Φουσκώνει Μόνο Του 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  8. Αραβοσιτέλαιο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού

Εκτέλεση συνταγής τυρόπιτας με γιαούρτι χωρίς φύλλο

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε από πάνω τον τρίφτη και από τη χοντρή μεριά του τρίφτη χοντροτρίβουμε τη φέτα σε ένα μπολ και σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το τυρί.
  2. Προσθέτουμε τα γιαούρτια, το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το δυόσμο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
  3. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  4. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.

Related posts

«Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα και κρεμμύδι»: Άφησε τους πάντες άφωνους η καινούργια Καλομοίρα

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα