Τυρόπιτα στο τηγάνι: Γευστική και έτοιμη σε πολύ λίγα λεπτά

Τυρόπιτα στο τηγάνι: Η πιο γρήγορη τυρόπιτα που φτιάξατε ποτέ

Τυρόπιτα στο τηγάνι: Μια τυρόπιτα της ευκολίας, που γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αρκεί να έχετε στο ψυγείο σας φύλλα κρούστας και νόστιμα τυριά.

Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος μαγειρέματος: 15′
Έτοιμη σε: 25′

Υλικά συνταγής τυρόπιτας στο τηγάνι


4 φύλλα κρούστας
3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato)
50γρ. φέτα σπασμένη
πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής τυρόπιτας στο τηγάνι


Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζετε 1 κουτ. σούπας βούτυρο.

Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος.

Βουτυρώνετε χώρια το κάθε φύλλο, τσαλακώνετε 2 φύλλα και τα βάζετε στο τηγάνι το ένα πάνω στο άλλο.

Ψήνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.

Τα αναποδογυρίζετε, όπως την ομελέτα, μοιράζετε ομοιόμορφα το μίγμα των κίτρινων τυριών και τη φέτα, πασπαλίζετε με πιπέρι και σκεπάζετε με τα άλλα 2 βουτυρωμένα φύλλα.

Ρίχνετε από πάνω το βούτυρο που περίσσεψε.

Μόλις ροδίσει η μία πλευρά της τυρόπιτας, αναποδογυρίζετε και ψήνετε μέχρι να ροδίσει και η άλλη.

Τυρόπιτα στο τηγάνι: Βίντεο της συνταγής

Είστε έτοιμοι για να δοκιμάσετε την πιο γευστική και γρήγορη τυρόπιτα που φτιάξατε ποτέ;

Απλά ακολουθήστε τα βήματα και θα μας θυμηθείτε.

Καλή απόλαυση!

Related posts

Σαρώνει η Ελλάδα – Auτά είναι τα δυο ελληνικά ζυμαρικά στη λίστα με τα καλύτερα στο κόσμο

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Τι θα συμβεί αν πιούμε ελαιόλαδο με άδειο στομάχι το πρωί και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα