Τυροπιτάκια του λεπτού ! Μια συνταγή με άρωμα Ελλάδας για να τη γευτείτε τα όλες τις ώρες της ημέρας.

Έτοιμα για βραδινό για το σχολείο για κολατσιό !!
Τα ποιο εύκολα τυροπιτακια από την κουζίνα του Ευτύχη.

Υλικά:

αλεύρι που φουσκώνει -ποσότητα τόση ώστε να πλάθονται μπαλίτσες .

1 γιαούρτι 200 γραμμαριων

200ml ηλιέλαιο,

2 αυγά,

400 γραμμάρια φέτα( βγω βάζω και λίγο γκούντα γύρω στα 100 με 150 γραμμάρια),

λίγο αλάτι λίγο πιπέρι.

Εκτέλεση:

Σε μία λεκανίτσα χτυπάμε λίγο τα αυγά το λάδι το γιαούρτι ρίχνουμε το αλεύρι και τέλος το τυρί.

Τα ανακατεύουμε όλα και πλάθουμε μπαλάκια (εγώ τα κάνω 40 γραμμάρια)

Σε λαδόκολλα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς αφού τα αλείψουμε πρώτα με αυγό .

Χρόνος ψησίματος ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά ανάλογος τον φούρνο να πάρουν ωραίο χρώμα.

Είναι τέλια και πανεύκολα!!!!!Καλή επιτυχία !!!!!

Related posts

Η καλύτερη Βασιλόπιτα της Βέφας Αλεξιάδου με εύκολα υλικά και γρήγορη εκτέλεση – Μια συνταγή εγγύηση

Τυροτηγανίτες σαν λουκουμάδες

Viral ξανά σε δευτερόλεπτα ο Πετρετζίκης: Μετά τα μελομακάρονα, έφτιαξε σε 15′ την πιο αφράτη βασιλόπιτα και χωρίς μίξερ