Βίντεο μέσα από εργοστάσιο: Έτσι φτιάχνεται το βιομηχανοποιημένο παγωτό – Συγκλονίζει η διαδικασία

Παγωτά: Τι γίνεται όμως με τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα

Το παγωτό αποτελεί ένα από τα πιο απολαυστικά γλυκά και ένα από τα πιο αγαπημένα επιδόρπια στον κόσμο. Οι βασικές πρώτες ύλες του παγωτού είναι το γάλα, το βούτυρο ή η κρέμα γάλακτος, η ζάχαρη ή άλλες γλυκαντικές ουσίες και αναλόγως τον τύπο του παγωτού, κακάο, χυμός ή πουρές φρούτων, ξηροί καρποί, αβγά, αρώματα, χρώματα και η κατηγορία των σταθεροποιητών και των γαλακτωματοποιητών, που βοηθούν στη καλύτερη διασπορά των υλικών στο μίγμα και που δεν πρέπει να συγχέονται με τα συντηρητικά, τα οποία το παγωτό δεν έχει ανάγκη.

Τι γίνεται όΜως με τα βιομηχανοποιημένα παγωτά;  Αυτό που βρίσκεται στα ψυγεία των περιπτέρων, των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων ψιλικών. Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις ή μάλλον θα αναρωτηθείς αν θα αγοράσεις ξανά αυτά τα παγωτά.

Δείτε πως δημιουργούνται τα παγωτά

Related posts

Λύθηκε το μυστήριο: Ποιος είναι ο λόγος που σερβίρουν ζελέ στα νοσοκομεία

Η σαλάτα που αδuνατίζει, βοηθά την καρδιά, ρίχνει το ζάχαρο κι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες

Xαμoς με τα πασχαλινά κουλουράκια της Αργυρώς: Έδωσε για 1η φορά τη συνταγή κι όλες τα φτιάχνουν σαν… Tpελές